Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Edible Beauty Australia

Az Edible Beauty Ausztrália a bőrápolás és a wellness holisztikus megoldása, mert az igazi szépség többet jelent, mint egyszerűen jól kinézni - a test, az elme és a környezet egészségének megóvásáról van szó.

Alapítója Anna Mitsios - természetgyógyász és táplálkozási szakember, aki az 1-es típusú cukorbetegség diagnosztizálása után hozzákezdett a természetes megoldások - táplálkozás és növényi gyógymódok - felkutatásához, amelyek segítenek az autoimmun állapot kezelésében. Természetgyógyászként dolgozott egy Sydney termékenységi klinikán és elege lett a biztonságos és tiszta bőrápolás hiányából, különösen a terhes nők számára. 2014-ben létrehozott egy sor olyan terméket - az ausztrál növényi és luxus alapanyagok felhasználásával -, amelyek olyan tiszták, hogy meg lehet enni.

A bőrödbe jutó hatóanyagok 60 százaléka felszívódik és amilyen változást eredményez a testedben, az a bőrödön keresztül sugárzik. Hosszú kutatások, kozmetikai vegyésztalálkozók, további tanulmányok után megszületett az Edible Beauty Australia bőrápoló termékcsalád! Termékeik 2014 óta megtalálhatóak az ausztrál Sephora polcain.

NEM TARTALMAZ: parabéneket, szulfátokat, ftalátokat, mesterséges tartósítószereket, propilén-glikolt, petrolkémiai anyagokat, EDTA-t, alumíniumot.

VEGÁN ÉS GLUTÉNMENTES

LUXUS NÖVÉNYI ÖSSZETEVŐK 

AUSZTRÁLIÁBAN KÉSZÜL

100%-BAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ CSOMAGOLÁS

 

Amayaa rendezésRendezés:

Keresés