Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Karácsonyi Ajándékutalvány 20.000 Ft értékben

Ár:
20.000 Ft

20.000 Ft értékű ajándékutalvány, mely 1 éven belül váltható be az Amyaa Skincare & Makeup Store webáruházban.

Az Ajándékutalvány a megvásárlást követően, legkésőbb 24 órán belül kerül kiállításra egyedi kuponkóddal ellátva és e-mail útján küldjük meg a vásárló részére.

Az Ajándékutalvány Vásárlója az Ajándékutalvány megvásárlásával, használatával kifejezetten és önkéntesen elfogadja az Ajándékutalvány felhasználási feltételeit!

Szerezhető hűségpontok: 401
Elérhetőség: RAKTÁRON
Értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

Az Ajándékutalvány Vásárlója, Birtokosa illetve Használója az Ajándékutalvány megvásárlásával, használatával kifejezetten és önkéntesen elfogadja az Ajándékutalvány alábbi felhasználási feltételeit:

Az Ajándékutalvány fogalma: Az Ajándékutalvány előre kifizetett értékkártya. Az Amayaa Skincare & Makeup Store webáruház az Ajándékutalványt bármely termék megvásárlására, valamint a szállítási költség megfizetésére, fizetési eszközként elfogadja. 

 

Az Ajándékutalvány felhasználásának feltételei: Az Ajándékutalvány az adott vásárlás összegének teljes illetve részleges kiegyenlítésére szolgálhat. Ajándékutalvány beváltása az ajándékutalvány értékének megfelelő minimális vásárlási értékhez kötött, amely azt jelenti, hogy az adott összegű Ajándékutalvány csak abban az esetben váltható be, ha a megrendelés értéke eléri az Ajándékutalvány értékét.  Az Ajándékutalványon szereplő összeget az Ajándékutalvány Birtokosa/Használója egy alkalommal használhatja fel. Az Ajándékutalvány más fizetési eszközzel együttesen is használható. Az Ajándékutalvány más kedvezményt biztosító kuponokkal együtt nem használható. Az Ajándékutalvány készpénzre nem váltható, vásárláskor készpénz vissza nem adható, összeg vissza nem utalható, visszavásárlása nem lehetséges. Az Ajándékutalvány összegére kamatot nem fizetünk, az Ajándékutalvánnyal történő fizetésre tranzakciós költséget nem számolunk fel. 

Az Ajándékutalvány érvényessége: Az Ajándékutalvány megvásárlását követő legkésőbb 24 órán belül egyedi kuponkóddal ellátva kerül kiállításra és e-mail útján megküldésre a vevő részére, ezt követően válik aktívvá, így az átadás után azonnal használható. Az Ajándékutalvány a megvásárlásról számított egy éven belül használható fel. Az Ajándékutalvány nem névre szóló, mindenkori birtokosa által, érvényességi idején belül mindenkori egyenlege erejéig használható az Amayaa Skincare & Makeup Store webáruházban. Az Ajándékutalványon sem név, sem egyéb azonosításra alkalmas adat nem kerül feltüntetésre, így az másra is átruházható illetve más személynek is átadható. 

Az Ajándékutalvány használata: Az Ajándékutalvány birtokosa által kiválasztott termékeket a kosárba kell helyezni, majd a Pénztárban az Ajándékutalvány egyedi kuponkódját a „Kuponkód megadása” mezőbe kell beírni. A vásárlás végösszegéből levonásra kerül az Ajándékutalvány értéke. Ha az Ajándékutalvány értéke kevesebb, mint a vásárlás végösszege, akkor a még fennálló összeget más fizetőeszközzel szükséges kiegyenlíteni. 

Felelősség: A Vevő illetve az Ajándékutalvány birtokosának felelőssége az Ajándékutalvány biztonságos megőrzése, rendeltetés- és jogszerű használata. A webáruház az Ajándékutalvány használatának jogosultságát nem ellenőrzi, illetéktelen használatból eredő károkért felelősséget nem vállal, az Ajándékutalvány egyedi kuponkódjának letiltása a sales@amayaa.hu e-mail címre küldött levél útján lehetséges. 

Az Ajándékutalvány átvételét követően az Amayaa Skincare & Makeup Store kizárólag abban az esetben vállalja az egyenleg visszafizetését, ha az Ajándékutalvány a kibocsátó által felróható okból rendeltetésszerű használatra alkalmatlan, és annak webáruházban történő felhasználásával kapcsolatban technikai probléma merül fel, amelyet a kiállító nem tudott orvosolni. Az Ajándékutalvány cseréje, vagy az egyenleg visszafizetése ebben az esetben az Ajándékutalvány birtokosa ügyfélszolgálathoz (sales@amayaa.hu) eljuttatott kérelmére lehetséges. Visszafizetés kizárólag átutalással történik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény :-( Légy Te az első, aki értékeli!
Írd meg véleményedet!

Keresés